Sackit - SQUAREit Cobana Junior Sækkestol fra SACKit

Juniors yndlingsplads er nu i denne lækre sættestol fra Sackit!
16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner
 • Prismatch på alt
 • Hurtig levering i hele DK
 • 2 års reklamationsret
 • 14 dages fortrydelsesret
 • Fri fragt på alt over 1500,-

Sackit - SQUAREit Cobana Junior Sækkestol

Juniors yndlingsplads er nu i denne lækre sættestol fra Sackit!

Produktbeskrivelse

Sækkestole til inde eller ude?

SQUAREit Cobana Junior sækkestolen kan nemlig bruges både indendørs og udendørs. Skab det perfekte hyggehjørne på børneværelset om vinteren og smid sækkestolshyggen ud i den friske luft om sommeren - stolen er super let at flytte rundt og rengøres meget nemt.

SQUAREit Cobana Junior sækkestolen er fremstillet i vores populære Cobana materiale. Materialet er meget slidstærkt, let at rengøre og så er det vandafvisende. Derfor har du mulighed for både at bruge sækkestolen indenfor og udenfor.

Med det eksklusive design og de lækre kvalitetsmaterialer kan du endelig få en sækkestol, som ikke kun er skøn at ligge i - den ser også godt ud! SQUAREit Cobana Junior sækkestolen passer perfekt til det moderne, skandinaviske hjem.

Håndsyet sækkestol

De rå håndsyede hørsting langs kanterne giver sækkestolens design kant, og de betyder samtidigt at hver enkelt sækkestol er helt unik. Slidstærk Den er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler.

Sæt dig ned, nyd livet og slap af! Vandafvisende Smid sækkestolen ud(enfor)! Cobana-sækkestolen er vandafvisende, fordi Cobana-stoffet har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade stolen stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller stolen under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i stolen ved syningerne – og vi ved alle at en våd stol ikke er ligeså lækker at sidde i.

Lysægte

Det er så skønt når solen skinner – det synes vi heldigvis også! Derfor er dette produkt lavet af et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Du skal dog stadig huske din egen solcreme! Håndsyede sting De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA! Indoor & Outdoor Brug den både inde og ude! Du kan gøre den til din favoritplads i solen, når vejret er godt.

Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen -MOVEit!

SQUAREit Cobana Detaljer:

 • 100 % olefin fiber.
 • Fyld: EPS kugler (100% giftfri).
 • Mål: 100 x 130 cm.
 • Testresultat / Martindale: 20.000 rubs Light
 • Fasthed: grade 7-8
 • Vandfast: grade 90
 • Håndsyede sting i hør


Teknisk data

Højde (m)130
Bredde (m)31
Længde (m)100
Vægt (kg)4

Video