Sackit - RETROit Medley DRUM puf fra SACKit

RETROit Medley Drum – Luksuriøs komfort! Multifunktionel puf til det moderne hjem.
16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner
 • Prismatch på alt
 • Hurtig levering i hele DK
 • 2 års reklamationsret
 • 14 dages fortrydelsesret
 • Fri fragt på alt over 1500,-

Sackit - RETROit Medley DRUM puf

RETROit Medley Drum – Luksuriøs komfort! Multifunktionel puf til det moderne hjem.

Produktbeskrivelse

RETROit Medley Drum.

Multifunktionel puf til det moderne hjem. Brug RETROit Medley puffen som ekstra siddeplads i stuen, entréen eller soveværelset – eller brug den som fodskammel sammen med din lænestol eller sofa – smid benene op og slap af!

Kombinerer du den med TRAYit bakken, får du et lille bakkebord, som passer perfekt til RETROit Medley stolen, som sofabord eller som sengebord. Du får et eksklusivt møbel fremstillet i kvalitetsmaterialer, som sikrer dig en ekstraordinær siddeoplevelse og et produkt, som holder i årevis.

RETROit Medley puffen er fremstillet i det eksklusive Medley stof fra danske Gabriel. Fyldet i puffen består af 50% skum og 50% EPS kugler. Den særlige blanding af materialer er udvalgt for at give dig en fantastisk blød siddekomfort samtidigt med at puffen vil blive ved med at holde sin form, selvom den bliver flittigt brugt. RETROit Medley puffen passer perfekt sammen med RETROit stolen! Du får matchende farver og design, som skaber smuk skandinavisk stil i dit hjem.

Behagelig siddeplads med Sackit

Med RETROit Medley stolen og RETROit Medley Drum får du den blødeste og mest behagelige siddeplads, som indbyder til afslapning efter en lang dag. Sæt dig ned, nyd en kop kaffe og slap af!  Funktionelt Design Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet! RETROit sækkestolen er gennemtænkt dansk design, som ikke kun ser lækkert ud og har fantastisk siddekomfort – den holder også formen. Form og funktion kombineret i ét! Slidstærk Den er skabt til at blive brugt (rigtig meget).

Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Sæt dig ned, nyd livet og slap af!Håndsyede sting De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA! Funktionelt Design Slidstærk Håndsyede sting.

Sækkestol detaljer

 • Medley stof: 100% genanvendeligt Polyester
 • Fyld: 50% skum & 50% EPS kugler (100% giftfri)
 • Mål: D50 x H35 cm
 • Test resultat/Slidstyrke: 75.000 Martindales
 • Lysægthed: skala 5-7 
 • Øko-Tex, 100% fri for tungmetaller
 • Håndsyede hørsting, slidstærk og vandafvisende nylonbund 

Teknisk data

Højde (m)0,50
Bredde (m)0,35
Længde (m)0,50
Vægt (kg)1.62

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Tilbehør