Sackit - RETROit Dunes DRUM puf fra SACKit

Eksklusiv puf i Dunes læder med håndsyede detaljer
16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner
  • Prismatch på alt
  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Fri fragt på alt over 1500,-

Sackit - RETROit Dunes DRUM puf

Eksklusiv puf i Dunes læder med håndsyede detaljer

Produktbeskrivelse

RETROit Dunes Drum

Puffen der giver dit hjem varme og rå detaljer med det cognacfarvede naturlæder. Du får lækkert dansk design og eksklusive kvalitetsmaterialer. Brug puffen alene som siddeplads eller kombinér den med en lænestol eller den matchende RETROit Dunes sækkestol – bare smid fødderne op og slap af! Det smukke Dunes læder fra danske ”Sørensen Læder” er kromfrit naturlæder med et blødt touch og råt look. Overfladen er slebet og har fået olie, hvilket giver læderet den specielle nubuck effekt med en mat og rå overflade. Læderet har naturlige farveforskelle og naturmærker, som gør hver enkelt stol helt unik. Langs kanterne på puffen er der smukke håndsyede sting, som giver designet et råt look. Med RETROit Dunes Drum får du fantastisk siddekomfort. Puffen er fyldt med en blanding af skum og kugler, som gør puffen super behagelig at sidde på. Samtidigt sikrer fyldet dig en puf, som holder formen rigtig flot – også selvom den bliver brugt flittigt.

DETALJER:
100% Dunes læder fra danske Sørensen Læder
Oliebehandlet anilin læder
Fyld: 50% EPS kugler og 50% skum (100% kemikaliefri)
Mål: Diameter: 50 cm x Højde: 35 cm

Vi anbefaler ikke, at du udsætter læderet for:
Direkte sollys
Voldsom varme
Skarpe genstande
Fugt og væsker

Rengøring
Til jævnlig rengøring anbefaler vi, at du støvsuger puffen og rengør den med en fugtig klud. Ved grundig rengøring, anvend en klud med mild sæbe. Læderet kan poleres med en tør klud. Du må aldrig udsætte stolen for store mængder vand eller produkter, som indeholder kemikalier, da dette vil beskadige læderet.

Teknisk data

Højde (m)0,50
Bredde (m)0,35
Længde (m)0,50
Vægt (kg)1.62

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Tilbehør

    Andre produkter i samme kategori