Sackit - RETROit Cobana sækkestol fra SACKit

RETROit Cobana - Brug den både inde og ude! RETROit Cobana sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende. Tag den med udenfor i solen eller gråvejret – den er både formstabil og lysægte. RETROit Cobana sækkestolen er ét af vores mest populære produkter grundet det unikke samt retro design og vandafvisende lækre materiale.
16 anmeldelser - i alt 4/5 stjerner
  • Prismatch på alt
  • Hurtig levering i hele DK
  • 2 års reklamationsret
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Fri fragt på alt over 1500,-

Sackit - RETROit Cobana sækkestol

RETROit Cobana - Brug den både inde og ude! RETROit Cobana sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende. Tag den med udenfor i solen eller gråvejret – den er både formstabil og lysægte. RETROit Cobana sækkestolen er ét af vores mest populære produkter grundet det unikke samt retro design og vandafvisende lækre materiale.

Produktbeskrivelse

Sækkestol med funktionelt design - brug den både inde og ude! SACKit har gentænkt sækkestolen. RETROit er nemlig den eneste sækkestol, hvor du kan sætte dig ned med en kop kaffe i den ene hånd og en bog eller tablet i den anden – og stadig sidde godt! RETROit er indvendigt opbygget af to selvstændige sække, der hænger sammen med velcro. Når du sætter dig på den ene, bliver den anden presset op og støtter din ryg. Smart! Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet. RETROit er gennemtænkt dansk design i bedste kvalitet, som ser godt ud og er fantastisk at sidde i.

RETROit stolen findes i flere modeller til indendørs brug. Sammenlign RETROit modellerne.

Funktionelt Design
Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet! RETROit sækkestolen er gennemtænkt dansk design, som ikke kun ser lækkert ud og har fantastisk siddekomfort – den holder også formen. Form og funktion kombineret i ét!

Formstabilt design
RETROit sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle innerbags, som er adskilt med en ”væg” af velcro. Slidstærk - den er skabt til at blive brugt (rigtig meget). Sækkestolen bliver hurtigt familiens yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Sæt dig ned, nyd livet og slap af!

Vandafvisende
Smid sækkestolen ud(enfor)! Cobana-sækkestolen er vandafvisende, fordi Cobana-stoffet har en coating på indersiden, som sikrer, at vandet ikke kan trænge igennem. Stoffet er fremstillet i det 100% syntetiske Olefin-materiale, som ikke kan blive jordslået ved fugt. Derfor kan du trygt lade stolen stå ude – også selvom det regner. Vi anbefaler dog, at du stiller stolen under halvtag ved kraftig regn, da vand kan trænge ind i stolen ved syningerne – og vi ved alle at en våd stol ikke er ligeså lækker at sidde i.

Lysægte
Det er så skønt når solen skinner – det synes vi heldigvis også! Derfor er dette produkt lavet af et syntetisk materiale, som ikke falmer i solen. Du skal dog stadig huske din egen solcreme!

Håndsyede sting
De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA!

Indoor & Outdoor
Brug den både inde og ude! Du kan gøre den til din favoritplads i solen, når vejret er godt. Når gråvejret igen melder sin ankomst, kan du flytte den ind foran brændeovnen og skabe det perfekte hyggehjørne. Brug den i stuen, på børneværelset, i haven og på terrassen -MOVEit!

Reviews
Testfamilien tester RETROit Cobana - Fra testfamilien.dk Vi kan kun anbefale RETROit fra SACKit. Vi er faktisk blevet så forelskede i den, at vi overvejer at skaffe os af med vores gamle havemøbelsæt på terrassen og anskaffe os endnu et sæt med en RETROit og en drum, så vi ikke skal slås om, hvem der skal have stolen, når aftensolen skal nydes på terrassen i løbet af sommeren. Læs hele reviewet 

DETALJER
100% olefin
fiber Fyld: EPS kugler (100% kemikaliefri. Ca. 300 liter pr. sækkestol)
Mål: 96 x 80 x 70 cm (Længde x bredde x højde)
Testresultat / slidstyrke: 20.000 Martindale.
Lysægthed: skala 7-8
Vandafvisende: skala 90

Obs: Vi gør opmærksom på, at vores RETROit sækkestol er fyldt meget hårdt med kugler, når du modtager den. Derfor kan stolen føles en smule hård de første par gange, du bruger den. Kuglerne falder til efter få ugers brug, og stolen vil føles meget behagelig at sidde i. Den hårde fyldning sikrer dig, at din sækkestol holder formen i længere tid. Håndtaget på bagsiden af stolen er udelukkende en dekorativ detalje, som ikke er beregnet til brug, når du skal flytte stolen. Vi anbefaler, at du tager fat i hele stolen, når du skal flytte den. Voldsomme ryk i håndtaget bagpå stolen kan forårsage skader i stoffet.

Teknisk data

Højde (m)0,96
Bredde (m)0,70
Længde (m)0,80
Vægt (kg)7

Har du spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for hjælp. Vi ånder for vores produkter og kan svare på de fleste af dine spørgsmål.

Ring eller send en mail til os.

Tilbehør