Varer fra Cacoon

Med en hængekøje fra Cacoon får du et helt unikt møbel til både indendørs og udendørs brug, som hurtigt vil blive hele familiens nye yndlingsplads.

Carcoons hængekøjer er udviklet af et hold af dygtige sejlmagere og eksperter i konstruktion og fremstilling af tekstiler. Hængekøjerne er lavet i et slidstærkt, imprægneret materiale, som er vandafvisende, hvorfor du kan have din hængekøje udenfor i al slags vejr. Materialerne kan desuden modstå vind og solens UV stråler. Hængekøjerne kommer med et åbent hul, men hvis der ønskes komplet læ for regn og vind, kan man tilkøbe en dør, ligesom der fås insektnet til køjen.


Carcoon er et mærke skabt af et par, der oprindeligt designede og fremstillede yachtsejl. På en tur til Mexico fandt de inspiration i naturen ved at opdage nogle særlige, hængende fuglereder på en trekkingtur. Rederne havde små huller til fugleungerne og hele konstruktionen af reden inspirerede parret.


Med inspiration og ønsket om at udvikle en afslapningsstol blev Carcoon-hængekøjen født. Tanken bag designet er, at man med hængekøjen kan gemme sig og være beskyttet, samtidig med at man er en del af sine omgiveler – ligesom fugleungerne i deres rede.


Hos Luxury Outdoor forhandler vi hængekøjer og tilbehør fra Cacoon i flere varianter. Først og fremmest kan du finde hængekøjerne i vores sortiment, som fås i forskellige modeller, farver og størrelser. Du finder de forskellige varianter i vores shop, hvor du kan vælge den, der passer bedst til dig og din familie. Derudover forhandler vi tilbehør til hængekøjerne fra Cacoon, og her kan du f.eks. finde stativ til ophængning, insektnet og dør, så du kan opgradere din hængekøje, som du ønsker. 

Mere