Grill & Ild  36 varer

Lækker mad, godt selskab og lune temperaturer er den perfekte opskrift på en skøn sommeraften for de fleste. I Danmark hører lækker grillmad sig til om sommeren, og derfor skal du naturligvis være klar til de lune aftener med en grill af god kvalitet. Med en god gasgrill får du en fed og funktionel tilføjelse til haven, som du kan have glæde af langt ind i efteråret. Vi sælger både grille og pizzaovn. Se udvalget forneden.

Hos Terrasseliv finder du altid et bredt udvalg af produkter, der spreder hygge og dejlige dufte på terrassen – og til markedets bedste pris.

Vi fører grill af flere typer og størrelser fra Outdoor Chef og Rösle, både til kul og gas, men du finder også  et stort udvalg af tilbehør, f.eks. grillhandsker, grillriste, grillplader af støbejern, overtræk, pizzasten og spader, grillbørster og termometre.

Ønsker du at lave mad over åben ild, har vi et spændende udvalg af produkter fra Bonfire. Det gælder både hele sæt af bålkøkkener, men også enkeltdele som bålfade, riste, gryder, kander, pandekagepander, popcorntoppe og krydderiholdere.

Med lanterner og olielamper er det nemt at sprede hyggestemning på terrasse og i have. Vi tilbyder dog også et bredt udvalg af biopejse, havepejse og ildsteder i forskellige materialer, så du og dine gæster kan holde varmen langt ud på sommernætterne.

Hos Terrasseliv er du altid sikker på kvalificeret rådgivning, og vi sætter en ære i at hjælpe dig bedst muligt – uanset om du handler online eller i vores butik.

Produkterne er opdelt i kategorier. Finder du ikke det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefoneller mail.